//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
<< SAYANG DIA TAPI... >>
Saturday, 14 July 2012 | 22:30 | 0 Comment(s)
assalamualaikum
hai


korang mesti rindu dengan story2 eyda kan?? tak?? hurm.. sokey la.. hehe.. actually dah lama eyda tak post kan?? hehe.. buzy la.. lagipun tak ada story yang eyda nak mory kat korang semua.. korang semua macam mana?? mesti sihat2 jew kan?? kalau tak sihat takkan boleh bukak blog eyda yang comel lote nie ken?? *perasan seketika .. hahax.. sokey la kan?? kalau bukan kita yang puji diri sendiri,, sapa lagi yang nak puji kita kan?? hehe

korang baca tajuk kat atas kan?? nampak beno nipunya kalau korang tak baca.. hehe.. korang tahu kan eyda ada kapel dengan sorang mamat nie?? Capital R.. lebih tepat MOHAMAD RAZI BIN IBRAHIM.. actually dia tu boleh di kategorikan budak HOT sekolah eyda la.. eyda sayang dia sangat2 tau.. tak tahu la napa.. kali ni eyda betul2 serius dengan dia.. serius dari kapel dengan Capital S n Capital A.. hehe.. if lau boleh,, eyda nak dengan dia sampai bila.. hope macam tu la.. amin.. *korang pun amin gak tau.. tak amin,, siap korang.. 

korang,, dia tu kan budak HOT.. tu yang buat eyda takut.. kebanyakkan budak HOT ni kurang SETIA.. macam mana kalau dia tak SETIA?? sia2 jew la selama ni eyda setia dekat dia.. dulu jujur eyda cakap sebelum dia kapel dengan eyda,, dia bukan seorang yang setia.. eyda harap2 sekarang ni dia dah berubah.

biyy,, yunx harap biyy bukan macam dulu lagi.. setia dekat yunx sorang jew tau.. jangan curang kay dear.. yunx sayang biyy sangat2.. tolong jaga relay kita kay dear.. sayang kau ketat2 biyy..

HANYA AKU CINTA KAU SEORANG
<3 MOHAMAD RAZI BIN IBRAHIM <3

Older Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.