//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
ANTI?? FOBIA?? TRAUMA??
Saturday, 24 December 2011 | 10:17 | 0 Comment(s)

awak2,, maafkan eyda.. bukan eyda tak nak terima awak,, tapi eyda still trauma dengan perkataan COUPLE.. maafkan eyda.. tolong bagi eyda masa.. lau perasaan trauma n fobia ni da hilang,, eyda akan bagitahu awak.. tapi tolong,, buat masa ni jangan k.. eyda betul2 takut..

awak jangan risau.. eyda tak lama amek masa.. hanya sekejap je..

eyda betul2 takut dengan perasaan kecewa.. eyda da serik.. sakit sangat perasaan tu.. kenapa diaorang selalu buat eyda sakit hati?? kenapa?? tapi tak apalah.. benda da berlaku.. tak payah di kenang lagi kan.. lupakan sudah..

sekarang eyda ada misi.. misi eyda ialah change a new life.. haha..
dadaa


Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.