//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
kepenatan menguasai diri..
Tuesday, 20 December 2011 | 19:58 | 0 Comment(s)


awak2,, eyda baru balik bercuti tau.. tak jauh pun,, dekat TANJUNG BALAU je.. best tau dekat sana.. masa first sampai,, angin kuat sangat,, ombak pun besar2.. mengerikan tau.. takut eyda nak mandi pantai.. hehe.. tak berani tau.. silap2 hanyut nanti..

awak2,, bila da tengok pantai kitaorang pergi la cari tapak untuk bentang tikar dengan bukak khemah.. akhir nya jumpa,, tapi yg first tapak tu sebenarnya bukan tapak kitaorang.. tapak orang lain.. nasib baik tak kene bayar tau.. hehe.. bila da jumpa tapak yang sebetulnya apelagi,, pindah la.. hehe.. budak2 kecik da terjun kolam dulu masa tu.. maklumlah kolam renang depan mata..

masa budak2 terjun kolam aku tak follow sekali.. kenapa?? aku tunggu kazen aku - TEEYA FAATHIAH.. lepas family teeya sampai kitaorang baru nak check in sebelum tu teeya belanja kitaorang ais-krim.. sedap tau.. hehe.. bila da check in,, lepak2 jap dalam bilik.. tiba2 adik eyda pulak nak ais-krim,, apelagi,, bila abah bagi duit eyda pergi la.. tapi eyda excident pulak.. eyda jatuh tangge.. fuhh!!!!! sakit siot.. langsung macam tak boleh gerak.. eyda tetap keraskan diri nak gerak jugak sebab kejap lagi da nak terjun kolam kan.. hehe..

sebelum terjun kolam,, eyda ,, teeya n ain konon nak cecah2 air dekat pantai je dulu.. haha.. KONON.. alih2 mandi teruskan.. haha.. lepas da puas kitaorang terus masuk kolam.. memag best gila la kan.. sampai maghrib kau.. haha..

paling sedih kan eyda,, teeya n ain tak dapat tidur dalam khemah sebab ujan.. huhu.. sedih maa.. cuma budak lelaki je yg dibenarkan tidur dalam khemah.. hehe.. bila bangon pagi kan,, eyda terus pergi tepi laut.. pergh!!! best giler tu.. angin dia sejuk + kuat.. best tau.. pastu eyda lepak dengan kazen eyda - zam.. dia main gitar masa kitaorang lepak tu,, suara dia sedap tau.. hehe.. 
 

lepas sarapan kitaorang terus terjun kolam lagi.. bukan anak2 je yang terjun,, mak2 n bapak2 pun terjun gak tau.. hehe.. bila tengah hari kitaorang naik lepas tu check out..

TAMAT...


| Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.