//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
LIFE BARU??
Friday, 23 December 2011 | 10:49 | 0 Comment(s)


awak2,, eyda kene buat hidup baru la.. eyda nak lupakan life eyda yang lama.. eyda harap life eyda kali ini lebih ceria daripada yang sebelumnya.. eyda da taknak sakit hati lagi.. eyda taknak buat orang sakit hati lagi.. 

eyda tahu sakit hati tu berbisa.. boleh buat hati kita luka,, hancur + berkecai,, remuk n watever yang sewaktu dengannya.. eyda taknak buat orang sakit hati sebab eyda pun tak suka bila orang sakit kan hati eyda.. pedih tu.. silap2 berkecai hati eyda.. sapa nak ganti?? awak?? awak?? lupakan yang lain.. hahahaxx...

awak2,, eyda harap kan,, life eyda kali ini lebih bermakna tau.. tak akan ada sakit hati,, takkan ada gadoh2 lagi.. just ALWAYS SMILES  je.. orang buat eyda macam mana pun tetap ALWAYS SMILES.. hehe.. SMILES2 gak.. tapi ada batasnya k.. hehe 

Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.