//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
PLIZZ!!!!!!!!!
Wednesday, 21 December 2011 | 14:10 | 0 Comment(s)

awak2,, tolong la jangan ganggu eyda lagi.. eyda tak suka la.. kalau setakat mem eyda bole layan lagi tau.. tapi awak nak paksa2 nak dengan eyda pulak.. awak pikir eyda ni ape?? eyda bukan bende ok.. tolong la paham.. lagi satu,, awak tengok la umur awak berapa,, umur eyda berapa.. agak2 la.. takkan la awak nak kapel dengan budak2.. adoyai..

lagi satu yang eyda tak suka tentang awak ni kan,, awak selalu tepon eyda malam2 buta.. awak tak tidur ke hah?? eyda tidur tau.. eyda ngantuk.. awak tak kesian ke dekat eyda?? eyda penat tahu tak.. penat sangat.. awak jangan sampai eyda mengamuk tau.. kang tak pasal2 awak kene maki dengan eyda nanti.. sekarang eyda masih boleh bersabar dengan awak tau.. jangan sampai sabar nie da hilang.. pedih telinga awak karang..

nak tepon boleh tapi jangan malam2 buta ok..

Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.