//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
TAK SUKA NYA
Wednesday, 21 December 2011 | 08:34 | 0 Comment(s)


awak2,, awak nak tahu tak,, baju sekolah eyda untuk tahun depan,, terpaksa mak eyda buat sendiri.. ini semua pasal sekolah eyda tu lah.. cerewet semacam.. mak dengan abah eyda kadang2 angin jugak dengan sekolah eyda tu.. mak n abah cakap kalau sekolah eyda buat hal lagi mak n abah nak pindahkan eyda sekolah kat tempat lain..

awak2,, kan tadi eyda cakap tak suka kan?? awak2 tahu tak kenapa eyda tak suka?? eyda tak suka sebab kain baju tu keras sikit.. nak beli yang jenis licin mak pulak tak reti jahit.. eehh22?? bukan tak reti tapi takut lari la.. kang tak jadi baju sekolah nya..

awak2,, awak tahu tak?? sebenarnya kan eyda kesian dekat mak.. mak nak kerja lagi,, jaga adik,, jahit baju,, masak eyda kesian tau.. tapi mak tak nak antar kedai.. mak nak buat jugak.. so,, eyda tak ada pilihan la.. da mak nak buat sangat,, kasi je la kan..

hurm...
k la..
daa

Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.