//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
<< TAHUN BARU >> << PMR CANDIDATE 2012 >>
Sunday, 8 January 2012 | 00:28 | 0 Comment(s)


tahun baru sudah menjelma.. tahun ni eyda PMR la.. alorh.. seram seyh.. rasa macam nak lompat pergi ke form 4 je.. hehe.. bukan apa,, takut la nak jawab PMR.. takut soalan susah.. takut tak boleh jawab.. hah?? macam mana kalau eyda tak boleh jawab?? nak2 subjek sejarah ,, geografi and sains?? pecah kepala otak eyda ni lorh..

tahun ni kelas eyda tetap.. nasib baik tak berubah tau.. kalau berubah,, mahu menangis eyda 24 jam.. hehe.. kenapa nak nangis?? sebab,, eyda da selesa dekat kelas tu.. dengan mem2.. da 2 tahun kowt kitaorang sekelas.. tiba2 form 3 tukar.. berpisah.. OMG!!! tak dapat eyda bayangkan.. nak kata eyda gembeng?? cengeng?? ada eyda kisah ke?? cakaplah apa korang nak cakap.. ada eyda peduli?? hehe.. jangan marah.. gurau sahaja..

eyda ada azam tau tahun ni.. nak tahu ke apa azam eyda?? tak yah la.. perlu ke?? yela2.. azam eyda pada tahun ni nak dapat result lagi bagus daripada yang dulu.. kalau boleh tak nak ada C n D.. nak A n B je.. insyaALLAH.. n eyda ada lagi satu azam.. azam eyda yang ke dua ialah..... jeng3... eyda nak tunggu si dia.. biarlah lama mana pun,, eyda tetap akan tunggu.. azam eyda yang ke dua ni eyda tak nak ubah sampai la dia eyda punya.. hehe.. dia eyda punya?? dapat ke?? hahax.. kita tunggu...

sempena dengan tahun baru ni,, eyda ada terpikir nak berubah.. tapi eyda tak tahu nak berubah dari segi apa.. mestilah eyda nak berubah kepada yang lebih baik.. tak kan yang tak baik kowt.. ajaran sesat tu kalau macam tu.. korang rasa eyda patut berubah dari segi apa eekk?? cuba pikir.. hhuurrmmm??? huh,, ntah la.. tak yah pikir lah.. buat serabut otak je.. hehe

ok lah.. next time eyda update lagi..
daa you all..







Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.