//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
<< EYDA SUKA >>
Thursday, 12 January 2012 | 22:31 | 2 Comment(s)


hai korang.. kali ini eyda masih nak ber-story tentang dia lagi.. hehe.. apalah kan.. asyik tentang dia je.. buatlah tentang lain.. tak nak lah.. tentang lain tak best.. tentang dia je best,, pada eyda lah.. tak tahu pada orang lain kan..

disini eyda nak bagitahu yang eyda suka sangat tengok dia memakai spek mata hitam.. hahax.. first time tau.. smart giler kowt dye..da la dia tu comel kan pastu + smart fuhh.. hahax.. biarlah dye tak handsome pada pandangan orang lain.. yang penting pada eyda dia tetap handsome.. forever tau.. hehe

masa first tengok dia pakai spek tu kan eyda rasa tergamam jugak.. ini ke si dia?? macam tak percaya pulak.. hehe.. kalau korang tak percaya,, korang tengok gambar dekat bawah ni..


dye yang tengah buat  " peace " tu.. yang pakai spek hitam,, baju biru n yang pakai jam warna hitam kat tangan belah kanan.. kalau korang tak nampak jugak tak tahulah..
dye nampak smart kan??


pic yang ni pulak dye yang last sekali.. kat sini tak nampak sangat lah muka dia.. tapi boleh la kan..

kalau korang nak tengok mana lagi smart @ cute kan,, cuba korang bezakan pic2 yang eyda masukkan ni dengan pic2 post yang ari tu.. rasa2 korang mana lagi cute @ smart..

tapikan cuba bandingkan dua2 pic yang ada kat atas tu dengan pic yang ni dulu..


bila di fikir2 kan balik pic yang ni lagi smart.. hehe.. dekat pic ni kita boleh tengok dia ni seorang yang penyayang kan?? like me.. hahax.. perasan pulak aku ni..

oklah.. itu jela post untuk kali ni.. lain kali eyda post lagi..
daa




Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.