//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
<< BUZY SEDANG MENGUASAI HARI2 EYDA >>
Tuesday, 17 January 2012 | 18:59 | 0 Comment(s)


sekarang eyda da start buzy la.. n da start penat sangat.. ini baru tahun PMR.. belum SPM lagi kan.. kalau SPM tak tahu la macam mana.. agaknya tak dapat search internet langsung kowt..

sekarang masa2 eyda agak full.. pagi dlm kul 6.50 sampai 1.30 kat sekolah.. balik rumah makan2,, kemas rumah sikit2 pastu buat keje sekolah.. n then pergi ngaji.. balik ngajy gosok baju sekolah n baju untuk g tuisyen.. malam pukul 8 sampai pukul 10 lebih tuisyen.. sampai rumah dah nak dekat pukul 10.40.. perghh.. balik terus lepak an.. penat giler kowt..

full kan jadual eyda.. rasa macam nak lompat terus form 4 je tau.. hehe.. kalau boleh,, memang eyda akan buat tau.. tapi nasib baik la tak boleh.. hehe.. kerje sekolah sekali cikgu bagi bukan sikit.. banyak tau.. aduh.. kalau boleh kan,, semua subjek cikgu nak bagi kerje sekolah.. cikgu2,, saya penat tau coz cikgu bagi kerja banyak sangat..

k la korang,, sekarang eyda nak siap2 nak g tuisyen.. fuhh.. daa..
just ni je buat kali ni..

LOVE YOU ALL

Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.