//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
<< jalan - jalan >>
Sunday, 29 January 2012 | 00:45 | 0 Comment(s)


hai u alls.. dah agak lama x update blog ken.. hurm.. tak ada apa nak diceritakan.. nak cerita tentang DIA?? memang tak akan.. tahu sebabnya?? jeng3.. tak payah tahu lah.. hehe..

petang tadi eyda pergi Bukit Layang-layang.. tak ada apa yang best pun.. sebenarnya pergi sana pun sebab nak bawak adik2 pergi main taman.. sian kat diaorang asyik duduk rumah je cuti ni.. mak n abah buzy je.. so,, tak pergi mana2 lah kitaorang cuti ni.. hurm.. sedih.. tapi tak apa.. tak kisah sangat pun..

masa dekat bukit layang2 sana,, eyda tengok orang latihan kayak.. macam best je ken.. rasa macam nak cuba pulak.. tapi takut la.. takut masuk dalam air.. dah la tak pandai berenang.. mesti tasik tu dalam.. kalau lemas macam mana.. ada ikan pulak tu.. kalau eyda kene makan?? maklum lah eyda ni kan berisi.. hahax..

awak,, tadi masa kat sana ada lah beberapa orang tengok eyda lain macam.. eyda pelik la ken kenapa diaorang tengok eyda macam tu.. rupanya masa diaorang tengok eyda tu,, eyda tengah duduk atas riba abah eyda.. hahax.. apalah yang diaorang pikir.. mesti diaorang pikir " apalah dah besar panjang pun duduk atas riba ayah " kalau lah diaorang pikir macam tu,, macam ni eyda balas..  " suka hati eyda lah nak duduk atas riba ayah eyda.. ada eyda duduk atas riba ayah awak ke?? ".. hahax.. apalah eyda ni ken..

NI PIC2 MASA KAT SANA..

me n my mom.. <3


my mom.. funny right?? <3


eyda,, my mom n my sis.. <3

si chubby n si kurus

hafiz

sis

si kembar yang dah tak seiras..

ira


sampai sini sahaja.. 
daa




Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.