//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
<< rindu sama kamu sayang >>
Wednesday, 18 January 2012 | 15:51 | 0 Comment(s)


eyda harap korang tak bosan bace post2 eyda ni.. hehe.. sebab?? sebab,, eyda asyik cerita pasal DIA je kan.. hahax.. tapi,, kalau korang rasa betul2 bosan,, tak yah la bace.. hehe


eyda asyik cerita pasal dye je sebab eyda terlalu sayangkan dia.. walaupun dia belum jadi pakwa eyda lagi,, eyda terlalu sayang kat dia.. eyda pun tak tahu la kenapa boleh sayang dia sampai macam ni.. sebelum ni tak pernah pun eyda sayang orang macam ni sekali ( maksud eyda orang luar dari family eyda la ).. hairan sungguh la..

eyda memang la sayang dia tapi tak la sampai sayang lebih dari eyda sayang family eyda.. dia adalah orang yang ke-3 selepas semua family eyda yang eyda sayang n semua kawan2 baik eyda.. pada eyda kawan lebih tinggi pangkat dia berbanding pakwa.. tapi kan walau macam manapun eyda tetap nak jadikan dia pakwa eyda.. hehe..

kalau eyda da dapat dia kan,, eyda takkan lepaskan dia.. hahax..



AKU SAYANG KAU LA PAKWE!!!!!!!


Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.