//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
KEKASIH HATI AKU?? SIAPA?? DIA??
Tuesday, 3 January 2012 | 00:17 | 1 Comment(s)


awak2,, awak nak tahu tak,, saya terlalu sayangkan awak.. walau awak da banyak buat saya sakit hati,, awak tetap dalam hati saya.. hehe.. awak sayang saya tak?? mesti la sayang kan.. kalau tak sayang,, takkan awak jumpa saya kan.. awak nak tahu tak?? saya happy sangat bila first nampak awak hari tu.. gila happy la kan.. saya rasa nak menangis tau.. terharu kowt.. hahax..

awak2,, kalau boleh kan,, hari tu nak je saya peluk awak.. hahax.. tapi tak boleh la.. kenapa saya nak peluk awak?? sebab.. sebab... sebab saya rindu gila kowt dekat awak.. rindu gila bapak r kan.. awak,, kenapa awak tak banyak cakap masa jumpa saya hari tu?? mungkin awak malu kowt.. hahax

awak2,, kenapa awak tak tanya dekat saya soalan tu?? saya nak mulakan,, tapi saya kan seorang perempuan,, agak malu sikit la.. hehe.. tapi nasib baik mem2 saya ada.. diaorang yang cakapkan.. tapikan,, jawapan yang awak berikan amat menghampakan hati saya.. lepas awak bagi jawapan tu,, saya rasa macam nak menangis kowt.. tapi saya tahan.. saya tak nak nangis depan awak.. saya malu..

awak2,, mem2 saya cakap cari je jantan lain.. saya tak nak.. hati saya tetap dekat awak.. tak tahu r nape tak nak berubah pulak hati saya ni.. hehe.. saya kalau boleh nak awak jadi pakwa saya.. tapikan bila awak bagi jawapan tu,, saya terima walaupun tak seikhlas hati,, saya terima.. saya akan tunggu.. saya akan buat hati awak terbuka untuk saya..




pic ni sentiasa menjadi wallpaper dekat ncet saya..


pic ni selalu keluar bila awak ::
1) call saya/saya call awak
2) saya text awak/awak text saya












pic2 yang ni semua,, sentiasa ada dalam ncet saya..
saya tak pernah buang..
tapi,, makin bertambah..
hahax..

SAYANG KAMU SANGAT2..






Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.