//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
BETUL KE??
Friday, 24 February 2012 | 13:55 | 0 Comment(s)
assalamualaikum

hai to non-muslim

korang pernah mimpi tak?/ opcoz la penah ken.. korang banyak mimpi apa?? share la dengan eyda.. kita boleh share2 story betul tak?? korang2,, mem2 eyda cakap ken kalau kita mimpi seseorang maknanya dia sedang rindukan kita.. betul ke?? tapi kalau betul best jugak ken.. hahax..

benda tu pun eyda baru tahu tadi.. tiba2 mem eyda yang cakap.. alangkah happy nya kalau benda tu betul.. hahax.. mknanya dia sedang rindukan eyda.. OMG!!!! macam tak percaya je ken.. huhu..

korang2,, baru2 ni eyda banyak kali mimpi kat dia n ex eyda.. hehe.. so betul lah dia sedang rindukan eyda.. kalau dia rindukan eyda,, eyda tak pelik.. sebab?? sebab eyda ni makwa dia.. tapi kalau ex eyda rindukan eyda,, eyda pelik.. hehe.. kenapa mesti dia rindukan eyda.. betul tak?? rindu sebagai kawan?/ mungkin.. tapi tak kan setiap minggu ken..

eyda bukan berharap lagi kat dia or cinta kan dia lagi,, tapi yela ken ex kita mesti la kita ada pikir jugak sebab diaorang pernah lalui hari bersama-sama dengan kita.. betul tak?? n kita pernah sayangkan diaorang sepenuh hati kita.. ken3?? walaupun eyda dengan dia dah tak ada apa2 hubungan pun,, perasaan sayang mesti ada.. tipulah kalau eyda cakap eyda tak sayang dia.. sikit pun mesti ada..

walaupun eyda sayang dia,, dia bukan lah berada si tempat pertama dalam hati eyda..  dia hanya tempat ke 6 dalam hati eyda.. yela,, sebab tempat pertama : MAK n ABAH.. tmpat ke-dua : ADK BERADIK.. tempat ke- tiga : NENEK n ATOK.. tempat ke-empat : SEMUA KELUARGA eyda.. tempat ke-lima : BOYFRIEND eyda.. n tempat ke-enam : MEM2 BAIK eyda termasuk EX2 eyda..


so,, to my boyfriend,, don't be jelez k honey.. kau tetap ada dekat tangga teratas.. so jangan risau.. walaupun aku sayang dia,, aku lebih sayang kau k sayang..

muah
..sayang korang..


Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.