//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
Wednesday, 15 February 2012 | 14:54 | 0 Comment(s)

hai korang semua..


today is the sad day.. don't know why.. maybe because mr.S.. kenapa dengan mr.S?? aku snagat2 lah rindukan dia.. tersangat rindu.. tapi tiba2 aku ada baca satu artikel ni dia kata aku tak tunggu dia?? OMG!!!! yg setiap kali aku ngadap fon tu ape?? aku tunggu panggilan @ text dari kau la SENGAL!!!!!  aku nak kol @ text kau aku tak ada kedit.. aduh.. how dare kau say aku mcm tu.. hancur tahu tak hati ni..

beb,, aku sedang cuba untuk kembali suka dekat kau seperti dulu.. aku sedang cuba untuk letak kau seorang je dalam hati aku.. tapi tolong beb,, bagi aku masa.. tentang mamat haritu tu,, aku mintak maaf sangat2.. aku tahu aku salah.. tapi aku tak boleh halang dia supaya tak datang dalam hati aku.. tiba2 dia muncul.. maafkan aku b...

beb,, nanti kita jumpa dekat easymath.. aku happy sangat.. semalam kau bagitahu aku yang kau dapat pergi,, kau tahu tak aku menangis,, aku menangis sebab aku dapat jumpa kau.. aku dapat kurangkan rindu aku dekat kau.. hahax.. terokkan aku.. tu pun nak nangis.. hahax.. pe r aku ni.. tak tahu malu kan..


lebih kurang mcm ni la aku nangis.. tapi lagi terok.. hahax.. ape lah.. tara boleh bla maa...

hanya ni je post ntuk kali ni..
daa






Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.