//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
<< AIR MATA KU JATUH >>
Tuesday, 13 March 2012 | 19:03 | 0 Comment(s)
assalamualaikum

hai


rindu dekat korang semua.. terutama kat my sengal sorang tu.. hehe.. rindu dia sangat2.. rasa macam, nak lari rumah nak jumpa dia je.. hahax.. tapi mana boleh.. tak berani lorh.. hehe

tadi eyda ada bukak blog lama kitaorang.. eyda baca lah post2 eyda nan dia yang dulu2.. perghh.. bafak r.. sedih kowt.. nak2 post yg nie..




perghh.. sedih nak mampos kowt.. melimph- limpah air mata eyda jatuh.. bila dah ok sikit dia boleh call eyda pulak.. lagi lah eyda nangis ken.. dah la masa tu eyda baru stop nangis.. eyda dah la rindukan dia tahap gaban.. boleh pulak dia call eyda..

eyda rindu dia.. eyda tak ada kedit so,, tak dapatlah text dia.. huhu.. kalau boleh nak je pergi beli topap.. tapi disebabkan beberapa faktor,, eyda tak boleh topap la.. huhu..

rasa nak meraung je nie.. tapi apakan daya.. nanti ada yang kena cop GILA nan family aku kang.. hahax..

ok2.. 
lap air mata..
logout fb ,, blog n twitter
tutup komputer
siap2 untuk pergi tuisyen..
apalah nasib ku..
cuti2 pun tuisyen kew??
###  itulah tugas sebagai seorang pelajar  ###

Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.