//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
<< .. AKU RASA TERTIPU.. >>
Sunday, 25 March 2012 | 10:13 | 0 Comment(s)
ASSALAMUALAIKUM

HAI

KORANG,, EYDA RASA SEDIH SANGAT HARI NI.. PERIT HATI NI.. EYDA RASA HATI EYDA HANCUR.. KENAPA BENDA NI MESTI BERLAKU?? KENAPA BERLAKU DEKAT DIRI EYDA??


sebenarnya macam ni cerita dia..

hari ni hati eyda terdetik nak bukak fb dye.. n terdetik nak baca mesej2 dia dekat fb.. mula2 eyda baca biasa2 je.. tiba dekat satu mesej nie,, eyda memang betul2 teringin nak baca walaupun mesej dyeorang panjang.. eyda pun tak tahu kenapa eyda nak sangat baca..

tengah2 baca tiba2 air mata eyda jatuh.. hati eyda rasa macam di siat2.. pedih sangat.. eyda fikir selama kitaorang tak kapel tu dia betul2 tunggu eyda.. sebab dia ada cakap yang dia akan tunggu eyda.. tapi sebenarnya dia ada kapel dengan orang lain.. kenapa?? kenapa dia buat eyda macam tu.. eyda tahu benda ni dah lama.. p tak la berapa lama.. benda ni jadi masa bulan 12.2011..

tapi masa tu dia ada janji yang dia akan tunggu eyda.. kenapa dia kapel dengan orang lain?? tu makna nya tunggu eyda ke?? eyda betul2 percaya yang dia betul2 setia tunggu eyda.. tapi sebenarnya tak..

tapi tak apa lah.. eyda tak nak bergaduh dengan dia.. so,, eyda lupakan je.. eyda x nak sebab yang lepas kitaorang akan bergaduh.. eyda tak nak hubungan eyda dengan dia rosak sebab benda yang lepas..

_____________________________________________________________

to : MUHAMAD SHEQAL BIN SALIMAN

b,, ayang tak akan ungkit sal ni.. ayang gak tak kan cakap sal benda ni lagi.. walaupun benda ni meluka kan hati ayang,, tak apa.. ayang tak kisah.. janji kita tak gaduh2 kan yunx..

Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.