//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
TAK SANGKA.. DAH SETAHUN..
Tuesday, 6 March 2012 | 15:14 | 0 Comment(s)
assalamualaikum

salam sejahtera

untuk beberapa hari ini eyda penat sangat.. don't know why.. tapi asa penat gila kowt.. korang nak tahu apa eyda rasa sekarang?? eyda rasa macam nak cepat2 habis sekolah.. kenapa?/ sebab eyda tak nak pergi sekolah la.. hehe.. 

korang2,, sejak beberapa hari ni kan,, eyda cepat sangat terasa.. why ek?? cepat emo.. ish.. kenapa ek sebenarnya.. dalam sehari tu mesti ada je eyda nangis.. hehe.. korang jangan lah cakap eyda ni gembeng.. eyda x gembeng k.. tapi ntah la.. sejak beberapa hari ni eyda jadi gembeng pulak..



ala.. relax la.. eyda nangis bukan sebab kena marah pun.. eyda nangis sebab eyda teramat rindukan seseorang nie.. ntah apa lah yang dia dah mandrem kat eyda samapai kan eyda nie betul2 gila kan dia.. dia tu tak la smart mana.. handsome jauh sekali ken.. tapi ntah la.. don't know what to say la sayang..

mesti korang terfikir-fikir,, benda apalah yang setahun tu ken..
macam ni cer dia..

sebenarnya 6 MAC 2012 adalah tarikh ulangtahun perkapelan eyda dengan mamat sengal tu.. tu pun kalau ikut kalender la syg.. tapi di sebabkan masalah2 teknikal,, bulan 5 nanti baru setahun.. tapi pada eyda,, kitaorang dah kapel selama sebulan.. peduli apa eyda.. tu cara perkiraan eyda.. hehe..

si dini eyda nak bagitahu dekat dia..

 ####  b,, ayang nak b tahu yang ayang tersangat-sangat2 lah sayangkan b.. bukan setakat sayang je yunx.. cinta,, kasih n sebagainya.. ayang janji ayang takkan buat hal macam dulu lagi yunx.. ayang akan setia dekat b.. ayang tak kisah orang nak cakap apa sal b,, sal hubungan kita.. yang ayang tahu,, ayang sayang b.. hehe..

b,, janji dengan ayang,, jangan sesekali tinggalkan ayang k.. ayang tak sanggup kehilangan b.. please k sayang..

ayang nak b tahu,, sepanjang perkenalan kita ni,, ayang happy sangat b.. n di kesempatan ni gak ayang nak mintak maaf kalau ayang ada buat salah kat b,, sakitkan hati b.. maafkan ayang k yunx..

b,,
AKU CINTA YOU!!!!!!!!

________________________________________________________________________


akau harap dia tahu yang aku terlalu sayangkan dia..

=====  SHEYDA ALWAYS   ======

Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.