//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
<< kekasih hati baru >>
Friday, 13 April 2012 | 15:17 | 0 Comment(s)
ASSALAMUALAIKUM

HAI

eyda sekarang dah tak sedih2 lagi.. eyda dah boleh senyum2 n tenang sekarang.. eyda jugak happy lorh.. sebab?? coz ada pengganti yang eyda yakin dia boleh jaga eyda.. :)

dia baik.. n eyda nak korang tahu sebenarnya eyda adalah peminat 6be satu dia.. hahax.. sebenarnya eyda memang minat kat dia masa first eyda tengok muka dia.. hehe.. gatal kan eyda ni.. tengok2 muka orang.. lelaki pulak tu.. tapi,, ada eyda kisah.. hahax..

meh2 tengok gambar dia


MOHD RAZI BIN IBRAHIM


dia handsome kan?? hehe.. kalau korang tengok dia tengah senyum,, perghh.. macam tak comel pulak kan muka dia.. :)  kompem korang cair punya lah.. hahax
( kalau awak ada baca blog saya ni jangan nak kembang k )


korang just boleh tengok je.. jangan sesekali ambik dia daripada eyda k.. nanti korang kena lesing dengan eyda.. TA0K?? ini AMARAN..

eyda kapel nan dia pada 10 APRIL 2012.. kelakar gila masa tu.. hehe.. bila ingat2 balik eyda asyik gelak je.. baru eyda tahu yang pakwa eyda ni seorang yang TERsangat PEMALU..

>> LOVE CAPTTAL R <<



Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.