//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
<< maafkan aku "KAWAN" >>
Saturday, 14 April 2012 | 11:45 | 0 Comment(s)
asslamualaikum

hai


korang2,, eyda rase sedih je nie.. 



sebenarnya eyda dah banyak sakitkan hati orang.. bukan niat eyda nak sakitkan hati diaorang semua.. maaf..
saya tahu awak akan baca post nie.. saya nak mintak maafkan dekat awak sebab dah lukakan hati awak.. dah buat awak kecewa.. maafkan saya k.. saya mohon sangat..

saya mintak awak tolong jangan putuskan persahabatan kita k.. saya tak nak putus hubungan dengan awak.. walaupapepun,, kita tetap kawan kan?? 


KHAIRUL

awak,, sorry sebab saya banyak sakitkan hati awak.. saya tahu awak sentiasa maafkan saya.. awak selalu terima lau saya sentiase sakitkan hati awak.. awak sentiasa dengar prob2 saya walaupun apa yang saya share dengan awak tu membuatkan hati awak pedih.. 

awak,, saya harap hubungan kita hanya sebagai sahabat.. please jangan tunggu saya lagi.. kalau awak still tunggu saya,, saya yakin hati awak akan hancur dengan sikap saya.. n maaf sebab saya tak layan text2 n kol dari awak. 


AKIM

saya tahu saya penyebab awak berubah.. saya tahu tu.. saya mintak awak kembali macam dulu.. jangan pernah berubah.. n tolong wq,, jangan sesekali awak layan saya macam hari tu.. saya mohon sangat2..  saya tak nak kehilangan seorang sahabat yang baik macam awak... <3


SHEQAL

sheq,, saya tahu saya paling banyak sakit kan hati awak.. senang cerita antara awak,, khairul n akim awak yang banyak terluka.. maafkan saya wq.. saya tahu saya yang buat awak dah x de semangat sekarang.. saya tahu saya yang buat awak dah x de feeling dekat perempuan lain.. maafkan saya wq..

saya mintak awak tolong kembalikan semangat tu wq.. jangan biarkan semangat tu pergi k.. please lupakan kisah yang dulu.. awak bukaklah buku baru k.. :)   jangan biarkan masa silam menghantui diri awak k.. ingat.. tahun ni kita PMR.. jangan biarkan perasaan awak tu menguasai diri k..


EYDA NAK KORANG TAHU YANG EYDA SAYANG SANGAT DEKAT KORANG , KAWAN



maafkan kesilapan yang eyda pernah buat dekat korang k.. dekat orang lain pun lau eyda ada buat salah,, eyda mintak maaf..

Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.