//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
<< kesedihan menguasai diri >>
Wednesday, 25 April 2012 | 19:05 | 0 Comment(s)
HAI korang..


kehidupan eyda ni memang banyak sedih ke?? setiap hari mesti sedih.. tak kisah la lau hal apa2pun.. sebenarnya,, hati eyda ni cepat terasa.. orang sensitif la kata kan ken.. tapi,, eyda ni akan tahan rasa apa yang ada di hati..  tapi lau tak boleh nak tahan tu,, eyda akan tunjukkan je la.. dah tak boleh tahan rasa di hati.. kang lau pendam,, busuk pulak jadi kan.. :)


eyda tak sangka yang eyda akan dapat layanan macam tu dari dia.. ya,, eyda tahu eyda tak perfect.. tak cantik.. tak cute.. tak putih.. n pape je.. eyda tak macam dia.. dia hot.. dia smart,, cute handsome.. n pape je.. :) sbb tu ramai minat kat dia.. dekat eyda,, sapa lah yang nak kan..

apa perasaan korang kalau korang nak cakap dengan pakwa korang,, tapi dia halau korang.. depan kawan2 dia.. apa yang korang rasa?? malu kan??? eyda rasa eyda tak nak jumpa dia lagi.. kalau boleh bia lah hari ni jadi hari terakhir eyda jumpa dia.. eyda betul2 malu.. tak jumpa dia bukan bermakna eyda nak putus dengan dia... eyda tak kan putuskan hubungan eyda nan dia.. eyda betul2 sayangkan dia..

lagi satu dia ingat eyda ni macam curang dengan dia.. maybe.. sebab eyda text ex eyda.. p tak text dye.. sebenarnya masa tu eyda ada kedit 8 sen ( lebih kurg gitu la).. eyda text ex eyda sebab pkwa eyda yang nak jumpa dia..salah ke eyda text cakp suruh kuar?? kenapa mesti dia salah anggap tentang tu?? hati ni rasa sedih sangat.. sedih plus2.. dia tak tanya dulu.. dia terus wat kesimpulan lak.. oohh. shit la kan..

Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.