//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
<< UNTUK MAK YANG TERSAYANG >>
Monday, 14 May 2012 | 15:50 | 0 Comment(s)
assalamualaikum to muslim

hye to non-muslim


semalam hari ibu right?? eyda dengar cerita sambut hari ibu tu haram.. betul ke?? kenapa ekk?? boleh siapa2 bagitahu eyda kenapa HARAM?? eyda teringin sekali nak tahu.. :)

IBU / MAK / MAMA / MUMMY / MUM / UMMI

sebutan dan ejaan berlainan tapi mempunyai maksud yang sama.. dalam dunia ini,, tak ada siapa yang terlalu eyda sayang melainkan seorang yang melahirkan eyda.. orang lain pun eyda sayang tapi kasih sayang dekat seorang yang bergelar ibu pada eyda teramat banyak.. LOVE YOU MUM.. 

ma,, tengs coz ma melahirkan akak.. tengs coz ma mendidik akak.. tengs coz ma sudi jaga akak walaupun akak dah buat ma marah atau sakit hati.. tengs sangat2 ma.. akak sayang ma sangat2.. ma adalah seorang perempuan yang paling kuat pada akak.. ma sanggup masakkan masakan untuk akak and adik beradik yang lain walaupun time tu ma tengah demam.. ma sanggup picitkan kepala akak time akak tengah pening kepala walaupun time tu ma sendiri tak sihat.. tengs ma.. tengs sangat2.. ma sanggup jaga akak time akak tengah demam berminggu2.. thank you so much ma..

ma jugak sanggup jaga along walaupun along kerap kali buat ma marah.. ma sanggup melayan kerenah kak uda,, haziq n hafiz yang macam2 tu..  ma selalu tunaikan permintaan kami berlima dengan cara apa sekalipun.. walaupun ma lambat tunaikan,, ma tetap akan tunaikan..

terima kasih ma coz menyayangi akak dengan sepenuh hati ma.. akak  takkan buat ma kecewa dengan akak.. akak akan cuba buat ma rasa bangga mempunyai akak sebagai anak ma.. maafkan kesilapan yang telah akak buat selama ni.. I LOVE YOU FOREVER MUM.. <3


YOU ALWAYS IN MY HEART MUM..

MUAH MUAH MUAH.. 

Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.