//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
<< RASA KEHILANGAN >>
Friday, 25 May 2012 | 22:53 | 0 Comment(s)
assalamualaikum

hai


korang pernah rasa kehilangan tak?? itulah apa yang eyda rasa sekarang.. betul2 rasa kehilangan.. sakitkan bila kita rasa kehilangan.. hati ni rasa macam hancur kowt.. macam dihiris2.. hidup rasa kosong je..

apa korang rasa bila korang hilang kawan yang rapat dengan korang?? kawan yang selalu korang share prob2 korang.. yang dah tahu korang punya perangai sebenar macam mana.. kawan yang selalu korang lepaskan kemarahan,, kesedihan,, kegembiraan.. kawan yang selalu kena maki dengan korang walaupun kawan korang tu tak buat salah..

dia memang seorang kawan yang baik.. dia memang seorang kawan yang setia.. dia seorang kawan yang sabar.. dia seorang kawan yang kuat tacink.. dia selalu tunaikan permintaan eyda.. eyda pun akan tunaikan permintaan dia.. tapi satu je tak boleh eyda tunaikan. 

p/s = sorry wq.. saya harap awak paham.. saya terlalu sayang n cintakan pakwa saya.. n tengs k.. di sebabkan tu awak tinggalkan saya.. tengs sanagt2.. saya betul2 tak sangka..

____________________________________________________


untuk pengetahuan korang jugak sekarang ni eyda rasa macam eyda kehilangan pakwa eyda.. eyda sedih..
eyda tahu eyda salah.. tapi jangan lah layan eyda sampai macam nie.. sedih seyh.. sedih sangat2.. kesalaan eyda ni besar sangat ke?? sampai dia layan eyda macam tu.. if lau dia dah tak suka @ sayang kan eyda lagi,, bagitahu je terus terang.. jangan lah layan eyda macam ni.. ape seyh..


eyda amek tahu pasal "DIA" sebab "DIA" selalu amek tahu pasal eyda.. tak salah kan.. sebagai kawan.. tak melanggar apa2 pown.. hurm.. tapi tak apa.. coz eyda sayangkan pakwa eyda,, eyda stop amek tahu pasal "DIA".. eyda stop coz eyda nak jaga hati pakwa eyda.. eyda harap pakwa eyda maafkan kesalahan yang dah eyda buat..

p/s = b,, maafkan yunx.. plizz jangan layan yunx macam ni lagi.. yunx penat la b.. penat sangat.. penat menanggung rindu kat b..  :'(

Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.