//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
menangung perasaan RINDU
Wednesday, 23 May 2012 | 16:26 | 0 Comment(s)
assalamualaikum

hai


dah lama eyda tak update ken?? hehe.. rindu pulak dekat blog nie.. :) sebenarnya eyda tak banyak story yang nak mory dengan korang semua.. :)  lagi pun sekarang ni buzy la.. :)

ce tengok tajuk post dekat atas tu.. ada perkataan RINDU right?? k RINDU k.. RINDU kat sapa?? comfirm la dekat BULAT ken.. yela.. kan dah nak cuti sekolah.. so,, tak dapat lah nak tengok muka dia nanti.. :(  mesti rindu.. maybe eyda je kowt yang akan rindu kat dia.. dia tak rindu dekat eyda punya.. hurm.. nasib2 dapat pakwa macam tu..

korang nak tahu tak,, kan cuti tak lama lagi.. dua minggu pulak tu.. eyda ajak la pakwa eyda jumpa eyda hari jumaat ni.. saja nak lepaskan rindu untuk dua minggu nanti.. tapi dia tak nak.. hurm.. :'( apa boleh buat.. dah dia tak nak ken.. nak buat macam mana.. sabar je la wahai hati.. naik cuti boleh jumpa kan.. :) *just nak sedapkan hati sendiri.. :'(



#hari tu kita dapat rantai dari bulat kita.. <3
korang ada?? 
hahax..
dadaa

Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.