//Soft Blue

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
<< KENANGAN YANG TIDAK DAPAT DI LUPAKAN >>
Wednesday, 6 June 2012 | 14:36 | 0 Comment(s)
assalamualaikum

hai

korang mesti ada kenangan yang korang tak dapat lupakan kan?? sama lah macam eyda.. eyda pun ada kenangan yang tak dapat eyda lupakan.. kenangan yang akan tersimpan di ingatan sampai bila2.. kenangan yang sentiasa eyda ingat.. bila eyda teringat kenangan tu eyda akan tersenyum sorang2 ataupun menangis.. menangis kerana terlalu rindukan kenangan tu.. kalau boleh,, eyda nak sangat putar balik waktu.. n stop kan masa hanya dekat kenangan tu terjadi..

kenangan ni terjadi dekat kampung eyda.. dekat kampung je.. tak jauh pun.. masa tu dekat kampung ada perkahwinan kazen eyda.. dekat sana eyda ada kenal dengan sorang perempuan ni.. nama dia ina.. dia orang kedah..


ni la ina.. dia comel kan?? hehe

eyda rapat dengan dia dekat sana.. best layan dia ni.. tak boring.. eyda mula rapat dengan dia bila dia teringin gak nak belajar gitar dengan ABANG zam.. dari situ kitaorang belajar gitar sama2.. guru yang ajar kitaorang main gitar tu kitaorang panggil ABANG zam.. dia baik.. dia tu seorang pendengar yang setia.. dia gak seorang yang sempoi sangat.. eyda suka lepak dengan dia.. nak tahu muka dia macam mana.. tengok bawah.. 


ABANG zam

dia mengajar kitaorang dengan penuh kesabaran.. kan ABANG zam?? hahax..

eyda banyak menghabiskan masa dengan ina n ABANG zam la.. best tau.. kitaorang overnight sama2.. sampai pukul 3 lebih.. overnight dekat luar rumah k.. seram?? tak la.. ada ABANG zam.. tak lah rasa seram sangat.. hehe.. sekarang benda tu mesti susah nak berlaku lagi.. yela.. ina dah balik KEDAH.. tak lama lagi ABANG zam pulak dah pindah KULAI.. sedih.. nanti kalau eyda balik kampung,, eyda sorang2 je.. :'(

kadang2 bila kitaorang lepak,, ade yang datang nak join.. ni lah makhluk2 yang join kitaorang tu..

 baju putih : amir
baju merah : boboy
baju cm wane2 purple : eg


ni abang aku.. > dayat <
comel?? smart?? 
tolong lah.. :p


baju biru tu korang kenal kan..
baju hitam : apit

mereka berlima lah kadang2 join kitaorang lepak.. :)
best tau.. :) diaorang punya perangai gila2 sikit.. hahax.. 

kalau lah masa boleh di putarkan balik n boleh di berhentikan,, kan syok..
rindu kenangan ni sangat2..






















eyda takkan lupakan kenangan ni..
YAYA SAYANG KORANG SEMUA..
TERUTAMA SEKALI INA N " ABANG " ZAM

HAHAX..

SEKIAN...

Older Post | Newer Post
Welcome Bluely
Hello, welcome to eyda's blog.. dah masuk sini jangan lupa follow eyda k.. just letak link blog korang kat cbox tu then,, eyda akan follow korang.. jangan risau.. :)

Tagboard

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial : Kak LetthaQay
Background And Images : 
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.